Importanța unui sistem imunitar putrenic în orice anotimp

Indiferent de anotimp sau de vreme, sistemul imunitar trebuie să rămână puternic pentru a putea lupta eficient împotriva bacteriilor, virușilor și a tuturor micro-organismelor cu care intră în contact. Apariția bolilor, a răcelilor sau a gripei apare doar în momentul în care sistemul imunitar este pus la pământ, motiv pentru care acesta trebuie să rămână mereu în picioare.

Cum facem să ne menținem sistemul imunitar puternic sau cum să ne ridicăm imunitatea? Ei bine, cu EPID, gama diversificată de suplimente alimentare pe bază de propolis pur, totul este mai simplu. Epid-ul se numără printre suplimentele preferate ale clienților de deoarece este recomandat pentru întărirea sistemului imunitar al adulților, dar și al copiilor.

În timp ce alimentele pe care le consumăm oferă aportul necesar unei imunități de fier, iar stilul de viață este unul echilibrat sistemul imunitar este unul puternic și pregătit pentru lupta împotriva virușilor. În perioadele aglomerate în care alimentația este una care oferă un aport de nutrienți insuficienți pentru organismul nostru, iar stresul și oboseala își spun cuvântul asupra stilului de viață, sistemul imunitar poate rămâne în picioare doar cu ajutorul unor suplimente care să ajute la intărirea acestuia.

De ce este important să menținem sistemul imunitar ridicat în orice anotimp? Deoarece în orice zi a vieții noastre intrăm în contact cu viruși și bacterii care ne atacă sistemul imunitar pentru crea o sensibilitate a organismului prin care să își poată face rădăcini diferite boli. Printr-o alimentație deficitară și a unui stil de viață neglijent foarte mulți dintre noi ajung să se îmbolnăvească ușor fără ca sistemul imunitar să mai creeze vreo protecție deoarece acesta este mult prea slăbit pentru a mai lupta