Interviu Dr. Ruxandra Plesea - Medic specialist medicina de familie

Dr. Ruxandra Plesea ne propune cateva solutii pentru mentinerea unui sistem imunitar puternic, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Farmaciile Ropharma: Recomandati sportul celor mici pentru cresterea imunitatii?

Dr. Ruxandra Plesea: Sportul este recomandat si celor mici si celor mari pentru cresterea imunitatii. Ma refer aici la o activitate fizica de intensitate medie, practicata in mod regulat, constant, fara o presiune extraordinara pentru a performa. Sunt putine persoane care pot face performanta in sport si acest lucru trebuie sa vina din proprie convingere si din placere pentru a nu induce modificari negative .

Sportul imbunatateste raspunsul imun, scade inflamatia iar persoanele care fac regulat sport se imbolnavesc mai greu si experimenteaza simptome mai putin severe atunci cand o fac.

Farmaciile Ropharma: Care sunt lucrurile pe care le putem face zilnic pentru mentinerea unui sistem imunitar puternic?

Dr. Ruxandra Plesea: Asa cum am mentionat si pana acum, sistemul imunitar puternic se construieste ca un puzzle: cu somn de calitate, cu munca, cu relaxare, cu mancare naturala si buna, cu sport si cu acumularea cat mai multor experiente de viata frumoase, cu emotii artistice si umane de cea mai inalta caliate. In acelasi timp, sistemul imunitar puternic presupune si ocolirea poluantilor din mancare si mediul inconjurator. Citirea etichetelor de produs ne vor lamuri in multe situatii; atunci cand pare ca suntem pe cale sa mancam un laborator de chimie, trebuie sa incepem sa ne informam mai bine pentru a cunoaste cu adevarat ce este in mancarea noastra.

Pentru mentinerea unui sistem imunitar puternic si diminuarea riscului infectiilor, Farmaciile Ropharma va propun suplimentul natural Activit Imuno Forte.

Lactoferina este o proteina multifunctionala care, impreuna cu imunoglobulinele G naturale din colostru, stimuleaza imunitatea si creste rezistenta organismului si constituie ingredientele cheie din Activit Imuno Forte. Acesta reduce incidenta complicatiilor in diverse afectiuni datorita rolului sau antiviral, antibacterian, antiparazitar, antifungic, are rol antioxidant: blocheaza si neutralizeaza actiunea radicalilor liberi raspunzatori de efectele nocive asupra organismului, imbunatateste starea generala in caz de alergii si inflamatii si este eficient in dezvoltarea si protejarea florei intestinale. Pret: 24,61 lei.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/despreimunitate/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 664

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/despreimunitate/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 667